Grattis!!

hejhej!
Idag cyklade jag till skolan (!) första gången i år. Och jaa, vi hade bild som var sköj.

Och efter skolan drog jag, anna och jacob hem till Eloise (utan eloise ^^). Och där fixade vi tårta, saft, kakor, ballonger m.m. Och efter en timme kom Ello, Linnea och Ludvig. Linnea och Ludvig blev as överaskade, överaskningsfest hihi. För dom fyllde år idag. 15.  När alla hade kommit körde vi sanning, konka ^^.

Sen drog jag och Linnea hem. Pluggar nue.

Det är faktiskt lite läskigt men jag vet 4 stycken som fyller år idag. Alla går i 8an. ;) Linnea, Ludvig, Signe och Fredrik.

Grattis Linnea bästavän! Älskar dig! <3


Dagens outfit:
En ovarsized t-shirt, lila m. svart mönster. (Hade inte skärp den här gången, för att då förlorar den hela ovarsized grejen ;))
Tajta leggings.
svarta converce
.

Puss


Jag glömmer dig mer för varje dag.

hejsan ^^
Idag gick jag och Lingea till skolan. Hade skoj, labbade lite med Anna. Sedan var det hk som gällde. En riktig jävla biffig rulltårta. Höllde på att spy sen.. Men jaja. Efter skolan så snackade jag med Linnea, sen var det dax för golf, sen dans. Och nu har jag kommit hem, dricker Chai latte/ kollar på tv och pratar med Max i telefon. Ska snart lägga mig.

puss



Bilder

Lite bilder

fredags






;)

20.52

Nej men tjenare!
Nu sitter jag och kollar på tv. Top Model 13. Idag: En vanlig dag tror jag. Blev nästan klar med min klänning i slöjden. ^^ Sen gick jag hem till Erika. Och sen utvecklingssamtal. Mina mål; prata mindre, yeah right.. HAHA.




Linnea flätade mitt hår ^^



Kiss

Sommar tid?!

Hejhej
Idag så vaknade vi typ halv 12 tror jag. Åt lite frulle, chillade lite, och fixade oss. Sedan vid 2 så kom Eloise till oss. Och sen gick till tennishallen vid 3 och där  väntade jag på ma och pa. Vi skulle på teater med Oscar :D Familjen heter den. Massa kända skådisar.

Jaja, nu har jag kommit hem, jag sitter med en Chai latte och kollar på tv "ryktet går" och längtar till new York ^^


XOXO

Lördag

hejsan
Igår han inte med datan igår. Men det som hände var att jag väcktes typ halv 11. Sedan drog jag till stan med Anna och köpte ett vanligt vitt linne. Och en "bad hair day" mössa.

Sedan drog jag till farmor med Felicia, mamma, pappa och Mats. Där fick vi först an halv avocado med äggröra i. Och sedan fick vi kyckling och potatisgrattäng med peppar sås. Ochsedan kollade vi lite på Vänner.

Och så drog jag hem till Anna panna. Där åt vi kykling med pasta. Sedan gick vi till Centrum och hyrde film. Och där träffade vi Filippa. Jaja sen drog vi hem, åt Ben & Jerrys och åt godis och kollade film.




pussar

Cypern

Nej men tjenare!
Idag var det en skoj dag. På gympan hade vi helklass och vi körde surkärring. Fast jag gjorde illa handen :,( buhuu. Men efter skolan så drog jag och Hannah till Centrum. Och kollade lite i affärer och shoppade lite. Jag köpte en foundation och ett puder. Och sen drog vi till Torsvik och solade. Jag solade i 20 minuter. Blev lite färg faktiskt men bara lite. Najs.

Och nu så har jag precis kommit hem från en härlig middag på Cypern. Först en Kött talrik och sedan en fisk talrik. As gott! Med tsaziki och guakamole och massa andra såser och tillbehör. Och till efterätt tog jag en crép med nutella och bananer och vanilj glass. Och en latte med choklad.

Och så fick vi många bra tips om New York.

En lyckad kväll!


(innan solningen)



Dagens outfit:
ett linne - hm
slapp t-shirt - urban outfitters
tjocktröja - skoltröja
leggings - lindex
jacka - odd molly
skor, rosa - converce

Pussar!

NY (L)

Hello
Nu så sitter jag och pluggar och städar och dricker Chai latte och kollar bloggar   bra kombination! Hehe..Men jag kom att tänka på New York, åker ju om en vecka. Ouii, så spännande. Längtar! Har aldrig varit i USA förut tror jag. Ska shoppa massor med kläder, väskor och skor! Juicy, Victoria secret, Marc Jacob, Raffe m.m. 

Men det är ett litet dilemma här, jag ska ju pierca navlen och det får jag göra dan innan vi åker (nästa fredag). Men det kommer göra skit ont när man sitter på flyget och så! Så jag funderar på om jag ska göra det på mondagen efter istället. vad är smartast?..  

Imorn så ska jag sola igen :D såå skönt! fast det kostar $$..

P.s. Ebba, om du ser det här så måste du höra av dig!



Pussies


Bilder

tja bre!
Lite bilder från den här månaden.^^















pöss




Du vet att du inte borde. Du vet vad som i slutändan kommer att hända. Ändå så gör det det. Du vet att du kommer stå där med ett krossat hjärta. Men du kan inte låta bli. Han är så vacker. På alla sätt och vis. Du vet vad han egentligen vill. En sak. Men du förtränger det. Du kan inte sluta hoppas. Du tänker att det kanske ändå finns en chans. Du kastar dig själv åt lejonen. Du tänker att han är värd det. Att han är värd allt slit. När du sedan står där med ditt krossade hjärta ångrar du allt. Du ångrar allt du någonsin gjort. Du ångrar alla ord. Du ångrar alla blickar. Du ångrar alla tankar. Du ångrar att du gjorde det. Även fast du visste att det här skulle hända. Du ångrar att du förstörde allt.


Våfflor

hello!
Idag var en kort dag. Eller jag slutade 13.40. Hade prov i engelska och förhör i spanska. Tror det gick bra faktiskt. Och sedan gick jag och Linnea hem. Pluggade lite. Druckit lite Chai latte typ. Juste, min dans börjar typ klockan 6 så innan dess så ska jag hinna fixa det mästa.

Idag så blir det våfflor till middag. Bara! Först så kan man ta en med typ lite matigare grejer. Som typ Krép (stavning). Och sen kan man ta en med grädde och äppelmos. Gott va?









Dagens outfit:
ovar sized t-shirt, lila med svart mönster - Lindex
flätat läderskärp, ljusbrunt - mammas
glansiga leggings - Gina tricot
svarta converce
klocka - Triwa
armband - humanityforall.com

Gårdagens outfit: 
T-shirt med tryck - Jack & Jones
Leggings - Gina tricot

Kisses & Hugs


Sushi

tjenare
Idasg var det en ganska vanlig dag. Skulle gå med linnea men jag glömde att plinga.. så jag fick följa med till ända till ändhållplatsen. Och då var det såklart 18 minuter tills bussen skulle gå.. Men jag lyssnade på musik.

Men jaja när jag kom till skolan så hade vi bild ^^ Vi bygger lägenheter. Hihi. Och sen fick andra halvan av klassen gå hem medan andra hälften stanna kvar och göra debatter mot varann om olika ämnen.

Jaja, sen åkte jag hem och pluggade. Och fixade lite Chai latte.. seriöst beroende. Men nu har pappa kommit hem med sushi så jag måste gå nu. skriver mer sen!

love you


Sola

Hej!
Idag så var det en ganska vanlig dag. På gympan så hade vi redskap.
Vi skulle göra något som vi visade upp i slutet. Hihi. Och efter skolan så Stack jag till centrum och fikade med Filippa och fikade på Tindra Loves Coffee. Chai latte och en äppelpai. Gott!!

Och sedan drog vi till solariet och solade. 60 spänn kostad det. men det är värt det! Det var såå himla skönt, varmt och ljust! Man mår riktigt bra av det! Ska kanske sola på fredag också. Det blev nästan ingen skillnad nu, men jag solade bara i 18 minuter. Men jaja, sen stack jag till dansen.

Nu har jag kommit  hem och sitter och pluggar, och är inne på min 6 kopp Chai latte ikväll ^^.

puss och kram
/ Hillevi


18.12

tjenare!
Idag så började dagen med att jag skulle till tandläkaren 8.00
Där gick det bra, dom röntgade och så. Och sen drog jag till skolan. Första gången man träffas på 3 veckor, förutom dom som man träffade på lovet.

Skoj skoj. Jaa sen så fick vi våra omdömmen idag också. På dom flesta fick jag "på väg mot nästa mål" hihi.

Och sen så har jag skrivit det här:

Minnen dyker upp och krossar mitt liv.
Fingrarna du lekte med, läpparna du kysste.
Finns dom bara i mig, är jag bara luft.
Men det ska du veta, det är fan inte lätt.
Mina andetag består bara av dig och ditt liv.

puss och kram


:D

Hej
Såg ni att det snöade idag D: När kommer våren?!
Jaja, nu har vi varit i Vaxholm och kollat på ett landställe och käkat lunch.
Köttbullar m.gräddsås och potatismos. Sen tog jag också en cremé brulé med honungs sötade bär. Jaa, sen hämtade vi klockjäveln. Har lämnat in den typ 6 gånger. Och varje gång får man betala också. Men juste, vi har också köpt en kaffe maskin. Som också skummar mjölk. Så nu har jag gjort en riktigt stor Chai latte och sitter och pluggar. Jag har sett ut at idag skulle va min pluggar dag. Engelska prov om några dagar..


Jaja harebra!

pusss

Vaxholm

cha cha bloggen!
Nu ska vi åka till Vaxholm och äta en good lunch. Jag skriver mer när vi har kommit hem.
Ska också se om frissan har en tid för färgning.



juste btw så här ser Mathilde ut, där jag praoade.



  
Love Love


Mauro och Pluras kök

Hej
Nu har jag bara myst med Elin babe hela kvällen. Det blev inte av med tjejerna, några bangade. Men vi åt oxfilé med pommes och sås till middag. Och nu har vi kollat på " Mauro och Pluras kök ". Dom e såå sköna! Nästa gång är Markus Krunegård gäst. Han är så cool!
Jaja, nu måste jag nog sova, ska upp tidigt till kyrkan. Skjut mig..

sov gott!



Hagaparken

Hejsan
Juste, igår vid typ 00.00 kom ello hit, orkar inte berätta vad vi gjorde. Men skoj var det i allafall. Och idag så väcktes jag av eloise och linnea, som var typ as pigga. Haha. Hm, jaa sen gick vi upp och åt chibata (stavning). Med salami och ost + te. Sedan drog dom hem. Jag och min familj åkte till Hagaparken och gick en promenad i solskenet. Nice! Efter det så gick vi och åt lunch - Bakad potatis m. skagenröra och stenbitsrom. På vägen hem handlade vi Chai sirap (som man ska ha till Chai latte). Och massa godis såklart. Och nu har jag precis kommit hem. Sitter och pluggar. Elin kommer snart. Sen drar jag nog till Jonsson family.

Nice dag alltså!

ebba som jag fikade med igår

 
Ellen och Emilia , prao tjejerna :D


denise som jag fikade med i torsdags


och slutligen den här bilden på rebecca som jag var med i torsdags.

ojojoj, shit vilka snygga och underbara människor jag känner :D haha

pusspuss


Gäst bloggare - Linnea och Anna

Sitter  här i soffan hemma hos hillevi och tittar på tv, är så j**la trött... men snart kommer vi säkert bli flummiga och hålla varann vakna några timmar till ^^..
Har ätit kött och pommes :P till middag med härliga familjen johansson. Haha :)
sen typ suttit vad datorn och lyssnat på musik, dansat lite, och tittat på olika klipp på youtube :)

pussies (A)

mathilde

hejhej :)
igår så funkade inte internet :( så jag kunde inte blogga.
men anyway, en vanlig dag på mathilde, sen stanna vi kvar och proade lite kläder :)
som vi ville köpa ^^ hihi
sen åkte jag hem och städade lite, sen drog jag till dansen, disco ^^

aja, nu har det avrit sista dagen på mathilde
nu är mina supersöta kompisar anna och linnea här :) vi ska mysa och sen ska de sova över, anna tog med risen och linnea tog med ostbågar... smarrigt ^^ :P
fikade med ebba zimmerman nyss, på calma. gott
på mathilde fick vi en neccesär och ett armband :D typ värt 1000 spänn?!

pussies!!

csi miami

tjenare ^^
nu har jag kommit hem från en super bra dag. den började md att det fanns 2 hundar på Mathilde. en liiten pudel. och en annan hund som heter gloria, haha. super söta var dom! lunch på taco bar, med ebba. nacho de luxe ofc. och sen träffade vi ludde som vanligt. snackade lite, sen gick vi tillbaka. kl.15 kom rebecca till mathilde och hällsade på mig, gulligt. och vi gick lite och shoppade. sen mötte jag denise och vi gick till " coffe by george" jag tog en stor chai latte och en blåbärspai med vanilj sås. kom hem typ 7. middag då. och sen hade mami köpt ostkaka till mejj. man tackar vell inte nej?! jaa nu har jag snackat i telefonen och ska snart gå och fixa mig.



dagens outfit:
tröja - odd molly
jeans - vila
rosa converce med text - converce

pussar

22.53

hejhej
nu har jag precis kollat tvn. tv nörd.. "dating in the dark", "simpsons" och "desperate house wifes". hihi. jaja, imorn ska det i allafall bli sköj, först kommer rebecca och hällsar på mig, och efter praoen så ska jag fika med denise gumman. sköj ska det bli i allafall.
skriver mer sen

snart är detta jag ^^

tisdag 20.47

hejhej
idag var en händelselös dag, åt med ludde på donken. tog en mc chiken. som vanligt, haha. och sen när vi slutade så träffade jag hannah och steffi vid plattan. vi shoppade lite, sen fikade vi. juste, vi kollade också upp en piercing studio, den 1 april smäller det. wooiiii, längtar!!
men nu har jag laddat upp alla mina bilder på datan, lägger upp ganska många bilder från denna och förra månaden ^^

från grönan i somras


alle


skidåkaren ^^


lunch med alle




efterätt




















gott va?!


lagret .. -.-








3D glasögon is da shit





jacka - odd molly
blus - jc
jeans - hm
halsduk - syrrans

pussar

I´m the worlds greatest

hejhej :D
idag så har det varit en skojig dag, det var 2 nya praktikanter där idag.
hette emelie och ellen, dom var as snälla. vi skulle ätit lunch med dom,
men sen ringde ludde, så vi åt lunch med han. donken ofc ;)
jaa, en kom kristian när vi skulle gå hem, han väntade i affären.
och vi träffade albert på tåget hem, och jaa sen åkte hon hem.
hon va sjuk så hon åkte hem. juste, träffade klaudia på bussen :D
nu kollar

pussies (a)

låten

hej igen :)
en liten bit ur en bra låt (Y)
kan ni gissa vilken?



Your mouth, so hot
Your web, I'm caught
Your skin, so wet
Black lace on sweat

I hear you callin' and it's needles and pins
I wanna hurt you just to hear you screaming my name
Don't wanna touch you, but you're under my skin
I wanna kiss you, but your lips are vemomous poison



söder

häjhäj!
idag vaknade jag typ 11 och pluggade lite. sen fixade vi oss och drog
till söder på partyy ;)
har ätit tacos nue, myspys! vet faktiskt inte vad som händer nue.. :P
snackar i telefonen också :P som vanligt, arg mamma och pappa..

dagens outfit:
nya jeans - hm
blårutig blus - jc
vår jacka - odd molly
svarta konverce

 pussar hillevi


melodifestivalen!

hola!
nu kollar jag på en as spännande film :D flykten heter den.
den har precis börjat ;) och förut kollade jag på melodifestivalen, anna vann!!
hon var as bra!! fast jag ahde ju velat att min erik saade skulle vunnit men..
men idag så var jag i stan med tjejorna ;) träffade sara där me.
och vi kollade ju på alice i underlandet. i 3D såklart!
och sen drog jag hem. och juste, jag har köpt ett par jeans på hm för
199 kroner. as bra jue! jaa, det är vell min dag :D

dagens outfit:
en jack & jones t- shirt från örebro
jeans - cheep monday
rosa converse


det blir antagligen kyrkan imorn, upp tidigt!

puss Hillevi


alice i underlandet

tjolahopp!
nu har jag pluggat lite, och ska dra in till stan med tjejorna
och gå på bio - alice i underlandet :D

skriver mer sen

pussar hillevi

tebb

hej igen
hittade den här bilden och jag tycker att det är lite hemskt faktiskt,
att man börjar bli tebb redan när man är typ 6 år :P

Faller mig inte riktigt i smaken, men ikväll ska de åka till Mios pappa så då kan de behålla frisyrerna :-)

aja, alla har en egen åsikt

Hillevi

anna och frida

mina små kusiner anna och frida fyller 8 år idag :D
grattis tjejor! <3



kisses hillevi


yestarday I was stil your lady, yestarday you calling me baby

tja!
idag var det en lika dan dag som alla :P
åt i galerian, pasta sallad med färsk apelsin juice och vitlöks bröd.
och sedan gick vi och köpte lite godis :D
får lite rabatt eftersom vi känner han, kontakter vet ni ;)
och när vi slutade så gick vi till sturegalerian, ello köpte en blus.
nu höller jag på att ladda upp lite bilder.
juste, jag kollade med lenas piercingstudio idag. och det tar bara 
6 veckor innan man kan bada :D men det kostar 600:-
men det sker runt den 1 april :D lägger ut en bild dåe.
jaa, nu ska jag snacka med kusin vitamin skrattar hela tin ;)
hon hjälper mig med lite grejor, tur natt jag har henne <3

jaja, min ansiktsmask väntar på mig :P ses sen!





pussies (A)
/hillevi

kenza

cha cha!
jaa, idag avr vell en vanlig dag som många :P
men jag träffade kenza zouiten! :D på stureplan.
coolt va?!
haha, jaja sen har jag precis kommet hem, ska dra till dansen nu.
skriver mer senare + bilder


puss


love

tjänare!
today var en skojsig dag! åkte med ello och ebba dit.
sedan hade vi as kul, fick fixa lite på lagret, vika lite kläder och sånt skoj.
åt lunch på donken såklart. träffade axel också. typ alla praoar i stan :)
jaa sedan svängde vi in en snabbis för att kolla på en t-shirt,
ska köpa den nån dag :D
jaa och när jag kom hem så satte jag mig och pluggade spanska.
nu kollar jag på nåt program om sex missbrukare.
csi börjar snart så jag måste gå.

dagens outfit:
blå blus - mammas
147382 halsband
jeans leggings - gina tricot


en bild på min älskade kusin - kristoffer

pussies / hillevi


mathilde

tjänare bloggen!
idag avr det en chill dag, rolig!!
fick dra till den lilla mathilde med lite grejer och så, med ello såklart.
och jaa vi åt på väerldens bästa restaurang!
lyckkad dag asså :D
ska dra till dansen nue, skriver emr sen ikväll , om jag har tid..

juste, bilderna tog jag från www.dddandelion.blogg.se
hon e värd lite credd för det ;)

pussar hillevi

[email protected] ;) för den som undrar..

bästa vänn <3

hejhej
ville bara lägga upp en bild på min älskade eloise jonsson.
du betyder allt!!! utan dig kan jag inte andas! bästa vänn <3
älskar dig hjärtat.


om hon är söt så kommentera!!
/hillevi

örebro city

idag har det varit en ganska jobbig dag, fick sitta på lagret hela fucking dagen
och larma/ märka kläder -.-   praoar ju på mathilde nu i 2 veckor..
men jag fick besök 2 ggr :D först mormor o morfar och sedan felicia och maria
fast jag har ju eloise jonsson med mig ;) min räddning! <3
köpte en choklaboll ;) 1 decimeter stor (?) :D

saknar dig älskling <3 du är allt!!
kommer inte klara mig utan min day´n night tjej! :´(

aja här kommer lite bilder från min underbara helg :D










erik saade skriver i min fucking panna!?














nu kommer fyra oseriösa bilder,

















den här bilden får sluta det här inlägget, bye bye ;)

/ hillevi

örebro

tjenare!!
sorry att jag inte har skrivit nåt! :( men vi hade inte tid!! busy!!!
men ja.

fredag:
bussresan gick bra! åsa hämtade mig där. sen åkte vi till anna och fridas
skola och hämtade dom. sen drog vi hem till åkessons.
och genom fönstret såg jag moa och linnea, och linnea sprang ut för och hällsa
asså shiet vad jag har saknat den personen!! fick tillbaka min andra hälft:D
känns lite konstigt att vara tillsammans, eftersom vi har snackat i telefon så
mkt, haha.
väl hemma hos dom så började vi fixa oss, och sen drog vi till åbro.
där mötte vi först casper och snackade lite, och sen kom max.
efter en liten stund drog vi hem till casper och kollade film.
och bara myste. och sen kom åsa vid 9 o hämtade oss

lördag:
vaknade typ halv 1 kanske, åt lite frulle.
sen drog vi till marieberg och shoppade, och såg erik saade :D
fick autograf i pannan vettu ;) han hållde på min kind!?!?
och sen drog vi till örebro och gick på bio :D
valentinesday
sen drog vi hem och bara myste med varann ;).

idag så vaknade vi typ kvart i 10, kollade på bilder till halv 11.
sen åkte vi till åsbro och vi satte oss på en lekplats där tills casper kom.
då var vi lite där och sen drog vi till ica nära och handlade hockypulvet.
ofc?  och linnea köppte massa tuggummi för mina pengar -.-
sen tog casper och linnea ALLT och åt upp, man blir så trött ibland..
av tuggummina fick jag typ 2 kanske, dom tog typ 8 VAR (!)..
aja sen drog vi hem till casper och bara chillade typ, o sen kom åsa
och skjutsade oss till stationen och vi sa hejdå..... :,(
saknar!!!
hela vägen satt jag och bara smsade, hann ite med nått annat xD hah
väl hemma så har jag bara slappat/ camat/ telefonen/ tvn/ hahah.




örebro

hejhej!
nu ska jag precis sticka til bussen!!
planer för to night:
kommer fram halv5
drar till åsbro halv 7 typ
och möter casper och max där
sedan kommer åsaa och hämtar oss typ 9 :D

hinner int skriva nu, skriver mer sen!!

pusssar

riktiga män runkar med sandpapper

heej bloggen!
har inte så mkt att säga.
när vi kom hem så kollade jag på vänner och sen packade jag upp.
och nu sitter jag o packar igen, taggar öret imorn!!

bilder kommer imorrn!!!!

kyssar Hillevi


Sista dan i romme

tjenare!
idag vaknade jag typ halv 8. gick upp och åt en underbar frulle.
sen drog vi ut till backen och hade svin kul! ^^
efter ett tag så stack vi in till toppstugan och jag åt pannkisar.
jag åt så snabbt som jag kunde så jag kunde ut och hoppa igen ^^
så ***** kul att hoppa! jag skulle vilja lära mig att göra as coola tricks.
med skider och snowboard, och riktigt högt.. min högsta dröm nästan.
men jag är ju inte så modig, så jag vågar inte så mkt :(
men aja, sen så var det dax att åka hem igen. kommer sakna romme.

så nu sitter jag i bilen och är på väg till Stockholm.
och kollar upp bussen jag ska ta imorrn till Örebro. 
och letar efter våran alladin ask ^^ sugen på lite choklad..

pussar Hillevi

internet butiker

hej!

nägra internet butiker som jag brukar handla från :
www.queenpeach.com
www.melba.se
www.forever21.com
www.etc.se
www.asos.se
www.topshop.com
www.bracy.se

lite kul ^^



sommar:


Jeansshorts - Topshop
Linne - Vero moda
Skor - Skopunkten
Armband - cocoo
Väska - Hm
Halsband - Accessora
Örhängen - Chique

vår:

Tröja - Hm
Jeans - Monki
Skor - Hm
Armband - Chiaue
Halsband - Cocoo



höst:


Leggings (med dragkedja) - Topshop
Kuvertväska - Asos
T-shirt - Cubus
Jacka - HM
Sko - Nelly
Örhängen HM
Armband - Chique
Motorcykel halsband - cocoo

vinter:

 


Jacka - HM
T-shirt - Gina
Jeans - Gina
Halsband - cocoo
Örhängen - Chique
Väska - Lindex
Sko - Nelly



några fina outfits för hela året ^^


puss & kram Hillevi


american brownie

heej bloggen!
nu har vi precis ätit mat. kyckling bröst med bacon, gucamole o bearnäsås.
yummie!! :D och till efterätt tog jag en american brownie med rostade
valnötter, chokladsås och ett rött bär ^^ as gott!
och nu har jag snackat med linnea i telefonen och planerat helgen :) sköj.
och nu ska jag kolla på solsidan ^^ har missat nåra avsnitt.



love Hillevi

 den här sidan har a mkt fina grejer ^^ 
                                    bl.a fina nagel grejer.                                 


american brownie

heej bloggen!
nu har vi precis ätit mat. kyckling bröst med bacon, gucamole o bearnäsås.
yummie!! :D och till efterätt tog jag en american brownie med rostade
valnötter, chokladsås och ett rött bär ^^ as gott!
och nu har jag snackat med linnea i telefonen och planerat helgen :) sköj.
och nu ska jag kolla på solsidan ^^ har missat nåra avsnitt.

love Hillevi


360 grab

hej alla ;)
efter frukost så stack vi till backen. as nice!
jaa vi pkte vell i lite olika backar, som man brukar göra ^^
och efter nåra timmar så var vi ganska kalla så vi satte oss och åt i toppstugan.
kyckling inlindat i bacon med pom fritt ^^
och sen tog jag en munk och en  XL varm choklad med vispgrädde ;) haha
och sen satte vi oss utanför och solade. varmt var det också. en underbar dag!
och sen körde vi lite igen, i snowparken ofc. as skoj jue!!
och sen drog vi hem igen. ganska skönt, eftersom jag va ganska trött ^^.

planerna för ikväll:
sitta vid datan lite medan dom andra sover.
sen drar vi till bad/ spa avdelningen på hotellet ;)
sedan en mysig middag på nån restaurang.

btw. min nagel gick av när jag tog liften :'( vet inte vad jag ska göra..

ahaha. dagens I- landsproblem

puss och kram Hillevi


vad får det lov att vara?

hejsan svejsan.
vaknade typ 7.50. väckt.. -.-   och då drog vi ner till matsalen och åt lite
hotell frulle som bestod av : müsli, ägg o bacon, melon, te, macka m.m.
och nu har vi precis kommit upp på rummet igen. ska skynda oss ut i
backen som öppnade 9.00. bäst att skynda sig.
ville bara fixa ett litet inlägg först. ;)


pussies


tindra loves cofee

cha cha!
idag så vaknade jag typ halv 11 kanske. åt frulle o så.
och bestämde lite för dagen med alle :)
så när jag hade fixat mig och ätit frulle och dushat så stack jag till centrum.
där väntade alle på mig. vi gick först till hm. handlade lite smink o så.
och ett as fint skärp - ett svart flätat skärp. för 179 :-

och sen var vi trötta, så vi gick till tindras. jag tog en bagett med skagen röra
och avoccado sallad. och allexandra tog en cesar sallad. :)
och såklart en XL chai latte brevid. lika gott som alltid! ;)
och sen så flummande vi som in i helvette. så nåra tanter sa att vi skulle gå om vi
inte va tysta. och det as garvade vi åt as länge. och sen gick vi till toaletten och
tog massa fjortis bilder.. haha, så jävla flummiga asså xD

och sen kom mamma och hämtade mig och så åkte vi till romme. jag mamma och
pappa. det tog typ 3 o en halv timme -.-   men aja, när vi kom fram så fixade vi
oss och sen gick vi till matsalen. jag tog taco sallad. as gott! en korg av tortilla
med massa grejer i bl.a kyckling och alla taco ingredienser. och till efterrätt var
det nån got paj. och nu har jag precis kollat på desperet. det började ikväll!!
och jaa, imorn så blir det skidåkning beatches!!

ska gå upp halv 8. snark..!?
aja, kul ska det i allafall bli!

dagens outfit:
vit lång t- shirt - lindex
jeans - ? tror miss anna
tjocktröja - gina tricot ( ofc ? )


kisses Hillevi

farmoooor!!

hejhej bloggen!
idag var det en ganska chill dag, vaknade vid typ 2.
fixade mig o tvättade håret och åkte med mami till centrum och handlade lite naglar ^^
och fixade lite filmer till ikväll. måndags myyys!
och när jag kom hem så fixade jag mina naglar och packade. I mitt rum.
jag ville inte gå från mitt rum ^^ . har massa doft ljus och dämpad belysning.
så himla mysigt tycker jag! och efter några timmar så åt vi tacos/ nacho de luxe (taco bar).
och sen så spelade jag först lite gitarr ^^ och sedan var det datan igen, beroende seriöst..
hmm, jag tror att det var allt jag har gjort idag.. och pratat i tlefon såklart ^^ .
ska bli härligt med skidor imorn!!! :D
todays outfit:
svarta jeans - urban outfitters
rosa t-shirt - odd molly
hood tröja - gina tricot
uggs - foot locker





sitter och leker med lite bilder ^^

vilken är finast? svartvit eller färg? -.^

kyssar Hillevi


Canada vs. USA

tjenare ;)
jag var ju som sagt på ikea idag och shoppade i typ 5 timmar :)
och handlade as mkt grejer. dels: en typ kläd/ sko ställ. och nytt påslakan.
i lila ofc ^^. och det blev guld i mitt rum asså! :D såå fint!
aja..nu har jag ätit middag/ fixat i mitt rum/ snackat i telefon/OS/datan ^^

min vecka:
måndag:
vet ej
tisdag: först Alle och sen Romme
onsdag: Romme
torsdag: hem från romme
fredag: Örebro
lördag: Örebro
söndag: Örebro
måndag: skolan börjar -.-

bilder på mitt rum kommer imorn ^^

puss Hillevi

RSS 2.0