EGOOOO

Lite bilder på mig nu;







haha, jag bjuder lite nu va? jaja

hÖRS IMORN. pUSS!

Ischailatte och kungarna från Tylösand!

Hej!
Idag hade jag stressigt osm vanligt. Men jag han, även fast jag fick smnka mig på tunnelbanan.

Lunchen idag tillbringade jag med min mamma. Introducerade henne ör alla på jobbet, det var kul att visa henne runt och så.

När jag drog hem så hade jag skoj med Elin och Felicia. Spelade musik på 100 haha. Men sen drog Elin till Idol, och då kom Felicias kompisar för att kolla idol hos oss. Jag älskar idol! Så Himla bra asså!

Men nu har jag precis lärt mig att göra is chailatte och ssitter pch kollar på Kungarna från Tylösand, sååå bra! Och Belgien Anna har ju sett dom såklart hihi. Score! Ska fortsätta o kolla på KFT nu. Puss!

Nemo Nisi Mors




Mitt hjärta i din hand

Hej!
Hoppas alllt är bra med er! Det är ganska bra med mig iallafall. Ganska ringrostig hehe. Ont i halsen, förkyld, ni vet det gamla vanliga.

Men jag träffade Albie på väg in till stan. Men sedan när jag kommer fram, då funkar inte porttelefonen, så jag fick stå där nere och vänta. Men sen kom det en fotogref som skulle upp till kontoret. Så jag hängde på honom. Hehe.

Lunchen tog jag med Albert och Jacob. Hade ganska ont om tid, så jag fick luncha med några osm var nära. Det fick bli en pirog, en billys pizza och en redbul haha. Sedan drog vi till donken och träffade några fler och tog en glass. Och efter jobbet så stack jag hem, bytte om, stack till golfen. Alltid lika roligt där. Tyvärr var det sista gången. Men blåsigt som fan var det! Och kallt som fan. Men mysigt ändå.

Från golfen

 







Sedan tog jag en varm svamp soppa, och sedan drog jag direkt till dansen. Och på vägen hem så mötte jag pappa haha. Oväntat som fan. Han var på väg hem från jobbet.

Och nu fixar jag med lite bilder, och kollar på nåt thailänskt pogram. Soft.

Puss!


Godnatt!

Godnatt alla Glada och Ledsna människor.
om du är ledsen - lyssna på lars winnerbäck!
om du är glad - njut av det så mycket det bara går!





I BELIEVED IN YOU UNTIL YOU LET MY HEART GO.

Måndag. Pigg & Glad - Såklart

Hej!
I söndags följde jag och ebba Anna till flygplatsen och sade hejdå till henne innan hon drog hem till Belgien. Sedan åkte jag hem och bara slappade. As soft!

I dag var jag på jobbet som vanligt. Alltid lika roligt att vara där. Tog en snabb lunch på Taco bar. Sedan åkte jag bara hem, för att jag orkade inte göra nåt annat. Har blivit hängig, tror jag är på väg att bli sjuk igen...

Juste, vet ni vem jag såg i helgen? Jooooo Andreas Wijk! Hur coolt hah.

Men nu ska jag göra tackkort till konfirmationen. Vet inte riktigt hur de ska se ut, men nu ska jag ha roligt med datorn, svenska new-york fruar och chailatte. Puss!



utegångsförbud..

Oj haha ser att jag inte har skrivit på ett tag, men i torsdags träffade jag massa pers i stan o hade kul.

Men fredag... Drog hem till saga, vi fixade oss. Sedan drog vi till Gurra, skulle åkt dit med oscar, victor, tim o dom. Men aja. Kul kväll, kommer bara inte ihåg så mycket hehe. Men bilder kommer också. Fast inte på mig, för jag såg ut som ett jävla mongo på ALLA. Kul.. värkligen! Jaja, men lördag morgon, så hade jag ganska ont i huvet. Men vi drog in till stan iallafall, lunchade på vappiano, drog runt i stan, fikade o så.

Sedan drog vi hem till Ebba. Där käkade vi as god mat och hur trevligt som helst! Vi typ chillade o myste o dansade. Och Sedan kom ledarna. Fast det var galet kallt på ute dock. Men sedan drog dom flesta vid typ 12. Så jag, Ebba, Anna, Oscar, Tim och Tims kompis Filip la oss i soffan och glodde på LOST till typ 03.00. Alltidlika mysigt! Hoppas det blir nåt nästa helg, och hoppas jag får gå.............

fredag:

jaaaaa...............................................................................










tjaaa annaa






Lördag:











Casual Wednesday ♥

Hej!!
I tisdags var det lika roligt på jobbet, åå älskar det! Men jag skippade dansen och golfen, för att jag var så himla sjuk. Jag låg hemma och kollade sex and the city hela kvällen hehe.

Men i onsdags, idag. Hade jag på mig den nya ponchon som finns i reklamen för h&m eller gina, vet inte riktigt. Men jag kände mig som carrie bradshaw när jag gick där med min chailatte från waines coffee. Hehe.

Lunchade med Elin Babe idag på stureplan. Ceasasallad ofc. Och Sedan drog jag hem, fixade mig. Och sedan drog vi in till stan och åt en jätte mysig middag på en Cubansk restaurang. Yummie!

Ska träffa Sagis imorrn, Puss!



Puss och kram Hillevi


Fika

Juste, skulle igentligen fikat med typ Christine, Gustav och Love eller Felix. Men jag bev ju sjuk. Så vi ställde in det. Nån annan gång får det bli!!

SYL / Hillevi

Piizzza

BLOGGEN!!
Har glömt o skriva hehe...
Fredag.
Maskerad hela dagen. Jag gick runt som teletabi haha.
Efter skolan drog jag hem, på kvällen myyste vi hos Joel, och åt Pizza.

Lördag.
LinneaÅkesson och the rest of the gang kom till oss på Rindö.
Vi myste som fan och hela släkten var där och alla var glada o góa.

Söndag.
Efter frulle stack dom andra. Så vi blev ensamma. Så jag drog in till stan med Christine, Lillsofia, Anna, constance, gustav, ebba och Felix.

Måndag.
Mådde piss, feber!! Ont i huvet o halsen och allmänt dåligt!!
Men jag gickk till praon iallafall och det var jätte kul!!! ÅÅ, längtar tills imorrn. 10-15 varje dag. Skriver mer imorn. Puss

SYL/Hillevi


På väg till skolan i en rosa sparkdräkt...

Tjeeee!
Jag har inte skrivit så mycket märker jag hehe. Men i tisdags var det ju både dans och golf. Gick suuper såklart! Sedan var det typ 28 minuter tills bussen skulle gå, och superstore låg nära.. så det blev lite godis istället hehe.

Men igår var det också chill. Fast jag var mattant.. Inte så hemskt, men när vi var klara så fick vi varsin Åsöglass. Struten gick att böja hur mycket som helst utan att den gick av, asså det var typ gummi seriöst. Och själva glassen var typ smält. Haha, så ovärt!

Och efter skolan åkte jag och mamma till stan, skulle leta efter en cheerleading dräkt. Spexfoto idag. Men det var as dyrt så jag ska vara en annan grej istället. Kan ni gissa?

Haha aja, måste dra till skolan nu, och tagga helgen! Ska träffa konfa, vanliga och Linnea. Och bli uppvaktad. Kan det bli bättre?


Jag saknar er så otroligt mycket mina älsklingar!

SYL / Hillevi


Mondag ffs

Tja!
Idag var det en rolig dag som vanligt. Fast det regnade heeela dagen.. Inte lika nice. Men aja. Efter skoln drog jag in til stan, köpte b.la en halsduk, pincett, 2 ansiktsmasker, armband, ring och en piercing kula.

Träffade Christine i stan. Saknat den lilla tjejen jätte mycket. Men vi ses förhoppningsvis om några dagar.
Just nu har jag dushat och sitter och skojjar med Elin babe. Mysigt!

Men jag ska upp kvart i 6 och sitta båtvakt till båten. Sedan ska jag upp klockan 10 och vara funktionär i skolan, åt 8rna.. I 3 steg. Justefan man ska ha matsäck. Fixar något imorn.

Nu ska jag som sagt sova lite. Och imorn blir det golf och dans. Tagga galet! Puss!

Dagens outfit:
svarta leggings
t-shirt - gamla stan (nyköpt i helgen), heidi som pekar fuck you till kameran utan tröja. Haha, det är faktiskt ganska cool.
vita converce



Hur gott? Jag bara frågar



SYL / Hillevi


Helgen i litet format

Hej!
Jag har tyvärr glömt att skriva på ett tag. Hehe. Men iallafall var jag på grönan i fredags. Hoffmaestro. 17 000 personer, helt sjukt trångt. Men man träffade typ ALLA man kände haha. Men efter grönan drog typ alla till donken. Hängde där lite. Sedan drog vi hem till Saga.

Efter frulle åkte vi in till stan. Och gick på fotografiska museet. Det var faktiskt jätte coolt. Sedan på kvällen åkte jag tillbaka till Saga. Vi myyste och övade på vårat partytrick. Haha.

Och idag spelade vi tennis. Fick privat lektioner med en av sveriges bästa tennisspelare. Jätte roligt var det , och man lärde sig jätte mycket!

Och efter det sprang vi en runda. Nyttiga som fan asså! Och nu lyssnar jag på justin bieber och kollar mamma mia.

 






hahaha söötis

SYL / Hillevi


Fredag ffs

Hej alla morgonpigga jävlar!
Igår fikade jag med Ebba. Lika roligt och mysigt som vanligt. Såklart!
Pratade om massa gammla minnen och gossip och lite allt möjligt. Borde verkligen ses oftare.

Men jag letade efter en scrapbook också. Men hittade ingen tyvärr. Ska kolla lite idag också. Men vet ni vad som händer ikväll?? Hoffmaestro & Chraa på Grönan! Ska bli gaalet kul. Ska dit med Saga, Christine, Johanna och typ några fler.

Men nu måste jag  skynda mig till skolan. Och plugga bioiogi och spanska också..


SYL / Hillevi

Onsdags chill

Hej!
Idag hade jag jätte gott om tid på morgonen. Så jag tog det jätte lungt och typ chillade. Men som vanligt så cyklade jag och Linnea till skolan. Och i skolan fick jag jätte mycket komplimanger om mina nya skor! Faktiskt jätte nöjd! Men idag var det jag, Linnea, Anna och Matilda som hade boots på oss. Haha. Såg lite roligt ut, men alla hade olika färger ( olika nyanser av brunt ;) ).

Men efter skolan åkte jag hem för jag var så snuvig och trött. Så jag har fotat ganska mycket mer vår kamera. Och bara tagit det lungt. Och juste, jag har nu bokat tid till moppe kurs!! Äntligen.

Nåra bilder från i sommras.


Dagens outfit
skjorts - mammas, från Indien
leggings - H&M
boots - skopungten
ringar - glitter, mammas, new york (visas inte så mycket på bilderna)
halsband - thomas sago

Bilderna ger inte rättvisa åt kläderna!













Kärlek

Jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig.

Du är så jävla bra Linnea.
Vet du det?
Jag hör alla historier om hur folk snackar skit och sviker.
Men du är fan så mycket bättre än så.
Hoppas du vet det
För det är fan jobbigt att höra hur alla trycker ner dig.
Fyfan.
Du är värd så mycket bättre än så!

Och det spelar ingen roll vad du gör eller hur mycket det sårar.
Jag kommer aldrig släppa taget om dig. Kommer alltid vara vid din sida.
Forever and ever.



Linnea Åkesson.
Vi har känt varandra i hela våra liv.
Jag vette fan hur jag skulle lyckats utan dig.
Allt vi har gått igenom.
Med dig och ingen annan.
Du är den personen som betyder mäst för mig i hela världen.
Och grejen är att det verkligen är sant.
Du är som en syster för mig.
Finns alltid där, lyssnar, ger råd.
Jag börjar gråta bara jag tänker på ett liv utan dig...
Det går inte..



Tack för att du finns min ängel.
I believe i angels because you are one.


Vanlig tisdag

Hej!
Har haft det ganska stressigt dom senaste dagarna. I mondags så var jag ju i stan. Och vid t-centralen var det några typ indianer som stog och spelade trummor och dansade och så. Haha. Man blir alltid så glad av sånna!
 
Det var jätte roligt på livskunskapen. Man fick några lappar med en regel i skolan. Vi fick "Visa respekt i handlingar och ord" och "var en god förebild för dom mindre". Så skulle man spela upp dom som i en liten sketch. Och vi hade en liten sexa som gick i 9ornas korridor. Och alla började putta honom och så. Och det var motsatsen mot skräck. Haha. Det var jätte roligt!

Efter skolan åkte jag och Linnea hem till henne och käkade lite, sedan drog vi till stan. Och jag köpte ett par jätte fins skor. Boots / kängor. Ska nog använda dom imorn tror jag, om det inte blir alltför varmt.

Juste, sen var det också golf, lika kul som vanligt!


denna väska har jag nu fast i vit. Köpt i fredags.

Vi hade även skolval idag. Fett seriöst. Man kanske inte ska säga vad man röstade på här. Hehe. Men vi pratade mycket om partierna. Och diskuterade och sånt. Faktiskt ganska kul och intressant!

SYL / Hillevi

.

Jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå.4955245200_bc8bec15ec_z_large
SYL / Hillevi

Livet är inte dagarna som passerar, det är dagarna du minns.

SOV GOTT MINA SMÅ ÄNGLAR!
SYL / Hillevi

PHOTO

När jag ändå kollar lite bilder kan ni få lite mer.












SYL / Hillevi

Lördag!

Hej!
Förlåt för dålig uppdatering! Ska bli bättre! Men nu har jag ju varit hemma från klassresan ett ganska bra tag.Ganska chill i skolan, inte så mycket läxor.

Men i fredags fixade jag prao, hos en stylist! Super glad! Och shoppade lite, 3 klänningar - salt, en blus - sant tropet, virkat linne och en väska - nän random buttik. Bilder kommer sen! Men på kvällen så drog jag och mamma och tog en drink på mosse backe först, sedan middag på créperi. Och sedan var det modevisning för make up store. As häftigt! Vill värkligen göra det igen!
en del av min underbara klass
Idag har jag varit hemma och chillat med Anna och Linnea. Sedan drog jag till bästa Anna (en annan anna). Vi drog och mötte upp några. Så vi satt och grillade och hade myys. Men nu är vi hemma hos anna. Hon pratar i sömnen och jag fixar mig för att sova. Puss!
Men lite bilder:
SYL / Hillevi

Klassresa

Hej bloggen! Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag men det har hänt så mycket! 1. Jag har börjat skolan. Super mysigt att träfa alla igen! 2. Esmi har dött. Hon behövde avlivas. Behöver inte gå in på några detaljer. 3. Har varit på klassresa på Gotland. As roligt!! Vi hade spakväll, vi sköt, vi seglade, vi hade trans kareokekväll (haha), tårt tävling, museum, kollat raukar och kollat in Visby. dag 1 söndag: Vi åkte och kollade raukar, var på museum och badade på fårö. På kvällen var det spakväll med tårt tävling. På kvällen sov jag inne hos killarna. dag 2 mondag: vi började med skytte; pilbåge, luftgevär, pistol efter lunchen skulle vi segla. Det ösregnade så vi gick tillbaka och spoonade lite. Men sedan gick vi tillbaka och seglade. Jättemysigt! På kvällen så hade vi kareoke kväll/ tanskväll. Så mysigt! Dag 3 tisdag: Vi var i visby och shoppade. Sedan buss och båt hem. SYL / Hillevi

RSS 2.0