fredag

Tjee!
I dag vare chill, fast jag hade spanska tills idag. Men det glömde jag.. (A) Men aja. juste, jag fick vg på engelskan. Efter skolan gick jag och Linnea till centrum. Skulle hämta ut biobiljetterna. Men neej! då är det inte öppet -.-' Så vi gick runt där lite. Sedan köpte jag en chipspåse, 10 kronor.. (a) Tjockis jag vet.. Sedan drog jag hem. Chillade lite.

Sedan drog jag och Linnea till lidingö centrum. Där var Emelie. Sedan kom Anna, efter sin träning. Så vi köpte lite godis och snacks. Sedan satte vi oss. När filmen skulle börja så delade dom ut 2 priser. Gissa vem som som vann?? Jo Hillevi Johansson. En påse med lite prylar. På påsen skulle man kryssa i alla bios man hade sett. Nice! Sedan väntade Eloise på oss utanför. Vi drog hem till Linnea, åt lite. Sedan satte vi oss i hennes källare och kollade film och myste! vid typ 00 drog jag, ello och anna. Vi cyklade hem till eloise, sedan fortsatte Anna hem till sig. Men när vi kom hem till Eloise så insåg vi att jag skulle missa min buss. Så hennes mamma skjutsade mig hem. Så himla snällt!! Tack Murielle. Fredag.


Idag vaknade jag typ halv 12. Sedan vid 1 kom tjejerna. Vi kollade lite på Elaiza. Sedan satte vi oss framför Sex and the City boxen. Vi beställde hem några filmer här om dagen. "Sex and the City" box 1, "Juno" och "(500) days of summer". Så nu äter vi piroger och kollar sex and the city. En bra dag alltså ;)
Puss!!




16.55

Heej!
Nice dag i skolan. Chill på spanskan. Nån ordlek. Vem vann? Jo min grupp ofc. Sedan vare nice på maten. Nån soppa och typ pastasallad. Sedan vare då matteprov -.-' gick ganska bra tror jag. Förutom att mahan ringde typ 24 gånger. Men aja. Sedan drog jag hem. Chilla lite. Tv. Nu ska jag dra ut. Ses!! <3

juste, imorn blire SEX AND THE CITY!!! :D

Onsdag

Heej
Gick upp 6.50 idag. Såg elin babe på tv. As bra va hon. Men sen gick jag och la mig igen. så jag försov mig. haha. Han inte äte frulle så min frukost blev mariekex. Men sedan kom jag till skolan. Fixade nått tryck på bilden där det är 2 personer som håller hand. Men sedan fick jag också en bild av benjamin. Det är märket för skallhead. As nice. Fick mvg på bilden och tekniken. Ouii!! As nöjd. Jag var ju tillsammans med Anna och Axel. Men på håltimmen gick jag, Anna, Emelie och Linnea hem till Linnea. Gick ut med hennes hund. As nice, gick värsta promenaden. Jätte fint och varmt! Sedan gick vi tbx till skolan. Hade matte, sen engelska. Sedan skulle jag åka och kolla på en Douglas minnes fotbollsmatch. Men det låg as långt bort så det blev inte så. Jaja hade grillmiddag. Nice. Kattungen mår bra och så, men vi börjar fundera på om det är en kille ^^

Vet ni vad jag kom på. Jag missade Desperate housewifes, cougar town och ugly betty. Cry me a river.










Puss! <3

Kattungar och babe 21?!?!

Heej!
Sorry för dålig uppdatering. Men igår så var det en vanlig dag i skolan. Fast jag och Eloise fick as mycket skäll av fucking Birger. Vet inte varför.. Men i allafall. På sista lektionen fick jag et sms av felicia; " Esmi ska föda, kom hem dirrekt när du slutar" så jag var as stressad hela lektionen. Och typ satt och trummade på bordet och skit, kunde inte sitta still. Så efter lektionen så cyklade jag hem allt vad jag hade, som en jävla dåre. Men när jag kom hem så hade Esmi fått en liiiten kattunge. Jätte söt var den. Efter ett tag födde hon en till, men den dog. Så vi begravde den i skogen. Men den som levde. Den mår bra och allt är bra med Esmi och så. Men den är så liten så den får plats i min handflata!? Som en liten hamster. Haha. Så jaa, det var vell det jag gjorde hela kvällen. Satt och kollade på dom. Om vi behåller den så ska den heta Elaiza [elajsa]. Så gulligt tycker jag.

Men idag så vare en vanlig dag. Först redovisning om homosexualitet med Anna och Axel. Sedan engelska, Michael jackson och new york. As bra gick de! Sedan vare gympa. Massa lekar. Jag var med signe först. Efter gympan vare håltimme på spanskan. Men efter spansken skulle det vara matte och sedan skulle vi sluta. Men vi frågade Birger om vi fick gå, och det fick vi. As nice. När jag kom hem så stack jag och spelade golf. Kul at träffa josefin. Sedan åkte jag hem, Elin väntade hemma. Hon fyller ju 21 idag. Congratz te hon. As nice middag, sen tårta. Presenter. Nu chillar jag, snackar i telefon. Med? haha

Elin är med i Gomorron Sverige på SVT 1 imorgon kl. 06.50 - don't miss it!

Jag vet hon är snygg


Dagens outfit:
jeans - miss anna
blå, vit rutig blus - jc
vita tygskor - urban outfitters

Puss!

Klänningar

Heej!
Nu kollar jag på avslutnings klänningar. Funderar antingen på att beatälla e från abercrombie, har massa fina. Eller en från Nelly.com Klänningen som kenza har. Men jag får se.

<a href="http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jones-jones-597/open-back-floral-dress-597002-97/" title="Open Back Floral Dress SEK 399, Jones & Jones - NELLY.COM"><img src="http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/productOverview/597002-0097.jpg" alt="Open Back Floral Dress SEK 399, Jones & Jones - NELLY.COM" border="0" /></a>

Så himla underbar! Älskar ryggen! <3<3


Mobil jävel

Tjenare!
Mon mobil fuckar ur, kan inte öppna sms och den bara blinkar grönt. Så nu har jag mammas. Men hon vill ha tbx den nu, så ring om det är någe. För jag ser inga sms. Aja, vaknade typ halv 10 idag. Fixade mig, drog till kyrkan. Mötte Linnea, Emelie och Sara utanför. Sedan vare fika utanför?! Bullar, kakor och saft. Klart man inte bangar (a' .......... Sedan skulle jag följa med Linnea, Sara, Emelie och Paula till stan, men jag behöver plugga så jag åkte hem istället. Sitter och lyssnar på musik. Pluggar engelska. Hare bra! Puss! //HilleviJohansson


<3

Heej
Hinner inte skriva nu, men idag var jag först i stan träffa kusinrna och så. åt lite lunch på en restaurang där. Sedan var jag med, Linnea och Emelie. Skulle bada. Så vi drog till Askerike. Men där var det några redan, men vi badade där i allafall. Typ Eloise och typ 10 andra. Men vi gick efter en sund. Gick till ett annat ställe och badade, åt lite. Sedan åkte vi hem till Linnea och solade på ängen, men sedan kom några killa i 9an där. Haha. Aja, skoj dag avre i allafall. Juste nu lyssnar jag på - One of us - Joan Osborne. Tänker på i torsdags. Låten passar ju ganska bra eftersom jag ska på gudstjänst imorn. Kom dit. Puss!

ett hjärta om ni inte ser det??

Du finns i mitt hjärta

Grilltime?!

Heej!
Idag hade vi kul i skolan, sedan drog typ några till centrum och handlade lite tills ikväll. . Typ hamburgare, bröd, godis, snacks, en gångs grill. haha, sedqn drog alla hem, var hemma ett tag och sedan drog jag till Lönnmördar'n. Och jag fick se hennes styb mammas mage, hon är gravid med Linneas lilla syster eller lille bror. Nicee va? Sedan kom Annaoch vi chilla gaalet tills Emelie kom. Då kom killarna. Så vi gick till en as nice brygga, några andra var också där. men där började vi tända engångsgrillen. Haha, alllt gick bra, fast när vi var klara så börjar en brinna, så det blev värsta hålet i bryggan... :$ hahahha. As kul vare! Men sedan åt vi det, grillde lite marsmallows och åt godis. Soft! Sedan kom pappa och hämtade mig när alla skulle gå. Nu sitter jag vid datan, myyser galet. Ska nog snart slagga tror jag. As myysig dag! Med dom bästa, allra bästa! Puuss!!

RIP

Heej!
Idag vare chill. Lugn morgon. Sedan drog jag och mötte LönnmördARN. Vi cyklade tsm. Sedan vare vanliga lektioner. Slutade med teknik prov, vet inte hur det gick. Sedan gick jag, emelie, typ ekman, joel, axel, jacob, ivar och benjamin till vallen. Skulle typ chilla där. Men sedan drog alla hem. Så jag drog också hem.

Fixade mig, sedan drog jag och mötte Ebba och Essi i stan. Sedan drog vi till en brygga en bit därifrån. As nice! Första doppet i år! Kallt vare, men jag och Essi badade mäst. Får nog igentligen inte, för navelpiercingen menmen. Sedan skulle vi kanske se en teater som deras kompisar hade gjort. Det var nån ganska stor loal med typ ganska mycket publik. Haha. Men sedan fick vi reda på att en tjej som Ebba och Essi bråkade med, hon skulle dit.

Så då åkte vi dit. Mötte typ Sammi (ebbas kille), Sofia, Ida, Wedad och typ 10 som jag inte kan namnen på. Men vi kollade på teatern. Jag och Essi satt och garva hela tiden asså! Sedan kom den tjejen som dom bråkar med. Haha sjukt vare. För ala blev as tysta. Och så vare Essi som ba: BEATCH! när hon gick förbi hahah. Men sen hällsade alla på skådespelarna. Sedan drog alla ut och typ chillade i nån park. i typ 30 minuter. Sedan drog vi till donken. Käka lite food. Åt typ lunch 11 i morse. Så jag va ganska hungrig. Fick smaka lite av Wedad. Men det var as nice, för alla var jätte sköna. Och det kom ett gång med jackor där det stog "Fucking Aina" på ryggen. Så alla tyckte typ dom va coola och skit.

Men aja, sedan drog vi till tunnelbanan. Såg Kissie där?! hahaha. Wedad skrev efter henne ba: fy fan kissie, ta bort sminket! Va fula tuttar du har och massa skit. Haha. Sedan skulle typ jag, Ebba och Sofia till ett annat håll. SÅ vi sa hejdå. Kul att äntligen träffa Sammi, har hört ganska mycket om han. Dom har ju varit tsm i 3 månader nu. Men jaja, sedan drog jag hem. Fick vänta as länge på bussen. Men sen kom den och nu är jag hemma. As kul kväll med as sköna människor. Haha. Puss!!

Måndag, tisdag och onsdag

Måndag
Skolan var chill, hände inte ett jävla piss tror jag. Cyklade med Linnea till skolan. Jo, juste. Elin kom på kvällen. Hjälpte till lite med läxorna. Sedan var jag as sur på mamma för att hon tog min mobil när jag skulle plugga. Men då kom Elin. Och vi har bestämt att vi inte får kolla en enda blogg tills på söndag! Den som förlorar bjuder på glass i kungsan.

Tisdag
Cyklade till skolan med Linnea. Hade jeans, men bytte till shorts första timmen. Mina nya Abercrombe shorts från New York. Sedan bakade vi choklad muffins. Jag och Anna. Våra blev bäst! ;)  Sedan hade vi spanska, jag Emelie och Ludde satt ute och skrev lite. Han skrev om nå jävla maskrosland och skit. Och va helt inne i det. Sedan hade jag as bråttom för att hinna till golfen. Så jag skulle cykla hem. Men neej!! Då har jag tappat nyckeln.. Så jag år GÅ hem. Eller jag gick en bit sen kom mamma och hämtade mig. Men aja sen vare då golf, så jäävla nice. Varm som fan! Så jag, josefin och sofi sola typ. Sen vare dans. As nice!! Kärde som fan, sista gången innan showen ju.

Sedan kom jag hem, ensam med syrran. Fixade lite kyckling klubbor. Satte mig framör desperate housewifes. Snackade i telefon. Inne på datan. As nice var det! Så jävla varmt det är hela tiden!

Onsdag
Idag gick jag med Linnea till skolan. Nice. Varmt som *** idag! Alla hade shorts. Men jag och Matilda såg typ likadana ut idag. Haha. Båda hade abercrombie skjortor, och abercrombie shorts på sig. Och likadana odd molly jackor. Men vi gick inte brevid varann. På matten gick jag, emelie, matilda, eloise och linnea hem till eloise. Hoppade studsmatta lite. Sedan gjorde Linnea och Eloise smothie till alla. As gott! Idag hade alla short på sig och 9orna spelade gitarr på skolgården. As bra dag! Juste, Idag körde jag cs för första gången. Ekman, Egil och Mattias körde på bildlektionen. Och så fick jag pröva lite och jag ägde Ekman dirrekt. Men lite kul var det i allafall. Juste sedan knippsade jag låset, cyklade hem. Har just nu försökt komma på vad vi har för läxa tills imorn. Eller jag vet att vi har teknik prov, men jag vet inte på vad.. Varken jag, Ivar eller Matilda vet. SÅ vi holler på och frågar runt lite. Jaja. Imorn blire fika med Ebba Zimmerman. Länge sen!

Dagens outfit:
shorts - abercrombie
skjorta - abercrombie
tyg skor - urban ousfitters
jacka - odd molly
väska - adidas

Pussar!






Pjamasdag..

hejhej !
Idag har det faktiskt inte hänt ett dugg. Juste mådde skit dåligt igår, typ migrän, höllde på o spy och skit. Men idag har jag som sagt inte gjort ett skit. Pluggat, eftersom jag ska skriva om New York typ 1500 ord. Michael Jackson typ 1500 ord. Läsa ut en bok på engelska, sedan göra en bokrapport på engelska. Så jaa. Men vi får se vad som händer sen. Hejdå!

Dagens outfit:
Pjamasbyxor
sov t-shirt
munkjacka

hahahahahahah jag måste fan skärpa mig asså.

Puss!!

ps. fixat ny header också

<3

 

 


Lördag

Heej!
Igår drog jag till Elin vid typ halv 5, vi drog till Nacka, bytte hennes telefon. Sedan åt vi lite glass där. Sedan drog vi hem till henne. Myyste lite. Sedan fixade vi maten i deras gemensamma kök. Och där var det 2 andra. Så nu har jag upplevt risgrynsgrötsmanen ;) haha. Sedan åt vi maten, cola light, sedan lite godis framför American Pie.

Idag vaknade vi vid typ 9. Gick upp till köket. Ensama som tur va! Fixade frulle. Sedan drog vi ut och sprang på Djurgården. As nice! Förra gången Elin tog den rundan träffade hon Karl-Philip och hans tjej. Men vi träffade inte dom idag. Sedan kom mamma och pappa och hämtade mig, vi drog til Gärdet på nån kinesisk drakfestival, skoj vare. Sedan drog vi hem. Jag fixade mig lite. Sedan kom farmor. Elin skulle också varit med men hon skulle på ERIK SAADES release fest. Inte avensjuk nej nej.....

Haha. Mysigt vare! Grillade lite. Sedan har hon dragit hem nu. Juste imorn blire fika med Ebba babe.

Puss!!

(L)


Äkta kärlek















Lite bilder! Puss!!

.


:(

Idag mår jag piss. Vaknade typ 8. Gick upp, åt lite, fixade oss. Sedan drog Eloise hem. jag är typ sjuk, ont i huvet, magen. Allt är skit. Mår så sjukt dåligt. Lyssnar på sorgliga låtar, kollar sorgliga texter. Ingen bra dag asså. Jag blir så jävla förvirrad när du först säger att du hatar mig och sedan säger du att du älskar mig. Men nu skiter jag i det här orkar inte dig längre.

Förra inlägget stämmer!

Snart drar jag till Elin babe. Lite gladare. Ps. det handlar inte om hedi. <3

Puss

.

 

du kan skjuta mig i huvet, du kan skjuta mej i benen och armen men skjut mej inte i hjärtat för där finns du


Ledig!

Heej!
Ledig jue idag!!!
Vaknade vid typ 11. Gick upp och åt frulle, sedan pluggade jag lite. Sedan skulle jag fixa ellinors blogg, men allt buggade. Men jaja, nu har jag svin ont i huvet. För att vi fick en blombukett av Eloises familj, som var jätte fin!! Men den doftade jätte starkt, så jag fick jätte ont i huvudet och nästan spydde. Men jag siter i ett annat rum med öppna fönster så det är bra nu tror jag. Men snart kommmer Eloise hit. Och sedan kommer Albert, Joel och Anna också tror jag.

Men måste dra nu. Ses! Puss!

Ps. Älskar dig Hedi Larsson

Film

Heej!
Nu har vi precia haft gäster. Annas familj och Eloïses familj. Vi hade kul. Först åt vi lite, sen gick vi ut och typ hoppade lite, var lite med Jacob. Sedan gick vi in och åt lite fruktsallad och jag, Emma och Elsa drack Chailatte. As gott! Sedan myyste vi lite. Haha. Emma försökte pussa Anna och hon tyckte att det var jätte äckligt så hon gick till föräldrarna. Haha. Galet. Nu har dom dragit hem. Ska träffa dom imorn med. Och några andra men vet inte exakt. Iallafall ska ello sova här imorn. Ska bli myys!

Men jaja, kanske ska dra nu. Så vi ses. Puss!


myysis

heej!
Idag vare en lugn morgon. Vaknade halv 8. Plttade håret till typ 20 över. Jaa fixde lite kläder och smink. Glömde och äta frulle :(  Hade redovisning på bilden. Jag anna och Axel visade upp våran lägenhet. Gick bra. Hade SO. Redovisade om Marco Polo. Asså jag hade inte övar och så, men jaja. Sedan vare lunch. Taco bufée. Sedan vare matte. Hade diagnos. Gick ganska bra där med tror jag. Sedan vare engelska, jag, Linnea, Emelie, Joel, Ivar och Axel satt i biblioteket. Gjorde inte ett skit idag.Haha. Vi kollade på biler på facebook. Och sedan slutade vi!

Så gick linnea med mig till min busshållsplats. Sedan cyklade hon hem. Och jag åkte hem. Datan/chailatte/studsmatta/glass/AFV. Bra dag! :D

Puss

Tisdag kväll

Heej!
Igår vare chill i skolan. Efter skolan åkte jag hem. Och sen pluggade jag. Och på kvällen typ kollade jag på tv och snackad ei skype med Hedi, NIklas och LInnea. Men jaa sedan gick ja och la mig. Sedan kom Felicia in till mig vid typ 12 och gav mig lite kläder som jag hade fått av MIckan :D.

Idag var det en normal dag. Filippa och jag åkte samma buss idag. Ovanligt. För hon skulle va emd sin kille. Men jaa jag åkte direkt till golfen. As kul. Jag delade matta med JOsefin. Men sedan vare ingen dans så jag och mamma och Felicia satt ute och solade. Sedan åt vi lite maat. Och nu sitter jag och har kul med typ Alexander, Eloise, LInnea och typ Hedi. Jaja såg just Desperate Housewifes. Men måste gå nu. Juste vi hade beep förut, gick vell sådär tror jag. Cee ya!!

dagens outfit:
leggings
rosa skjorta
vita tygskor


Puss!!

Skriver mer sen!

Hej!
Nu är jag i skolan. Biblioteket. Har precis haft lunch. Kebab. Skriver mer sen!
Puss!

Helgen

Heej!
Fredag
Vanlig skoldag. Cyklade med Linnea. Sedan blev det lite ändrade planer, skulle inte va med Eloise. Så jag, Anna, Linnea och Emelie gjorde nåt ist. Så efter skolan åkte jag bara hem och chillade. Sedan vid typ halv 6 kom tjejorna. Vi åt lite maat. Och så dunkade musik, hade as kul. Sedan vid typ 21 kom Axel, Joel och Alberthem till mig. SÅ vi hade sköj, var typ på studsmattan och snackade och dunkade musik. Och lite catwalk ;) haha. Men sedan hade vi skoj till typ 23.30. Mina päron kom hem. Så vi gick till busshållsplatsen och hade skoj. Så idag vare lyckat.

Lördag
Vi vaknade vid typ 11 kanske. Gjorde i ordning oss, sminkade oss och så. Sedan åkte la familla till tessinparken. Där var typ hela tjocka släckten. För Oskar, Viktor, Gabriel och Kristoffer har fyllt. Så det var lite firande. Typ korvgrillning och skit. Sedan vare hemma hos Karl lite efterätt, as gott! Sedan följde Elin och mormor med hem till oss. Så på kvällen hade vi as mysigt med typ film, massa godis, massa läsk. De ofrivilliga. Alla pinsamheter dom kommer på.. Haha. Sedan när alla hade gått och lagt sig snackade jag emd Sebastian och Jocke till typ 04.02. Sedan gick jag typ och dushade och sedan la jag mig.

Söndag
Vaknade vid typ halv tolv. Mamma väckte mig. Men jag fixade mig och så. Sedan drog jag, mamma, pappa och Felicia in till kyrkan. Det är ju konfa träff idag jue. Så jag mötte dom där. Snackade med några till. Tror det kommer bli as skoj! Men efter så träffade vi ledarna och så. Sedan gick min familj och ellos och annas familj och åt lunch på en restaurang. As gott!
Men nu är jag hemma i allafall. Har dragit på mig mina pyamas byxer. Sitter och pluggar med tjockis godis. En bra kväll alltså. Haha. Men jaja engelskan måste ju göras nån gång..

Puss!!


Glass

Hej!
Idag har det varit en ganska chill dag! Började med dans för alla 8:or. Trodde att det var vals men det var bugg och foxstrott. Men det var as kul! Jag dansade med typ kanske 6 stycken. Sedan vare engelska. Gick igenom grejer som är bra att veta när man skriver. Sedan var det livskunskap. Först vare typ charader, sedan typ nån drama grej. Jag var med Jacob, Ivar och Agnes. Och jag fick bitchslapa Jacob, ganska kul. Sedan vare lunch och efter det stack vi till vallen och typ chillade och spelade lite fotboll. As nice! Sedan vare matte, satt ute med typ några och bara solade och chillade.

Efter skolan gick jag och Eloise hem till Eloise och åt mellis, hämtade raybans och la oss på hennes veranda och solade. Och sedan gick vi till näset och köpte glass. Magnum, vit choklad med jordgubb. Sedan satt vi och åt det på hennes studsmatta och bara chillade. Såg lite folk som vi kände igen. Typ några från vår skola i 6:an först och sedan Jacob Palm. Haha. Intresant va??

Jaja, snart börjar vårt öppet hus för klassen.

Puss!!

Efterlyst

hej!
Idga cyklade jag och Linnea till skolan. As nice jue! Sedan vare bild. Gör ju små lägenheter. Det gick bra! Jag och Axel fortsätter imorn med våran lägenhet. Fast utan anna. För vi har ju öppethus. Så detkommer bli as kul! Men juste, imorn börjar dagen med att alla 8:or dansar vals -.-'   hahah. Vet inte hur det kommer gå faktiskt men men.. Nu kollar jag på efterlyst och trååkar ska nog ta och snacka i tele snart ;D

Puss!!


onsdag morgon

heej!
Har vaknar för en liten stund sen. Har chillat lite med syrran, tvättat håret och ätit lite chocko pops ;) haha.

Dagens outfit:
stor t-shirt med tryck
svarta leggings
ringar - marc jacobs, new york, mammas.
armband - marc jacobs, new york
chokrosa naglar.

puss puss älsklingar!

Cougar town

hej!
Igår var det en ganska normal dag. Träffade alla i skolan. Nice!
Och idag var det en as rolig dag! Började med att jag och linnea och ida cyklade till skolan. Sedan hade vi kemi prov, kunde inte ett jävla piss -.- men jaja. Sedan gick jag och eloise och jacob hem till eloise och typ bara chillade. Sedan hade ju jag en dans på gympa lektionen. Alla tyckte att det var kul, så det gick as bra tror jag! Men nu har jag varit på golfen, på dansen, snackat i telefon, ätit melon och bara chiiiiiillat!

Men nu måste jag kollar på cougar town. seeya!

Pussar!

bilder

Heej!
Lite bilder från bilder (:
















älskar dig linnea åkesson






haha klockan kvart i 4 . pigg som fan..


ellinor och linnea <3

Puss!!

Söndag.

heej!
igår kväll va vi först hemma, sedan gick vi ut med Johanna och Amanda. Sedan va vi hemma och typ chillade. Vid tio kom Eric och Macke.
Vi var i husvagnen. Men vi kollade först datan, Sedan gick vi ut lite. Sedan gick vi in och skulle försöka sova. Men dom skulle sova med oss, men dom behövde hoppa ut genom fönstret om åsa kom. Men hon kom inte haha. Men vi myste i allafall. Jag och Macke delade säng och kude. Men jaa. Så höllde vi på ett tag. Sedan behövde jag och Linnea in och pissa. haha. Men sedan kom vi tillbaka. Då kollade vi film. Tjenare kungen. Sedan höllde vi på att somna. Fast Erik snackade hela jävla tiden.

SÅ jag väckte Macke och så cyklade vi till Statoil för alla var as pigga. Inte en enda jävel fanns här. As nice! Men jag och Linnea var as hungriga. Hahaha. Sedan drog vi hem. Hämtade deras saker. <sedan stack dom hem. Klockan 7 typ. Då drog jag och Linnea hem och soooooov.

Vaknade vid typ 11. Gick upp fixade oss. Sedan kom Karl. Packade. Sedan drog jag hem till sthlm. Saknar ala där nere :(

Men just nu snackar jag med ellinor. Måste va lite social. Så pussssssssss!!

Myys

hej!
igår va vi föst vi brasan. sedan va vi med några. Sedan drog vi hem. Fixade oss. Drog ut med några. Sedan hem. Slog vi på film. Sedan vare sova.

idag har jag och innea bby solat. Sedan kom Ellinor. Sedan åt vi lite pizza.. ^^  Sedan träffade vi typ Hedi, Thai, jonas, johan, randy, philip oc någa till. Va först inne hos dom sedan gick vi ut. Sedan åkte vi hem. Glömde min plånbok hos ellinor -.-  Men ska nog få tibax den imorn. Men nu ska Eric och Macke hit. Ska mysa lite i husvagen. Haha.. Men aja hejdå. Veinte om jag har fått med allt. Så kolla www.dddandelion.blogg.se ;) där fins bilder också. Puss!!  



Valborg!

tjenare!
Har kommit till örebro. Kom fram. Där mötte Linnea älsklingen mig. Åkte hem. Fixade oss. Fick skjuts till brasan, där var vi med typ Ellinor, Hedi, Lucas och sedan var vi med massa andra folk med. Vet inte riktigt vad dom heter. Men skoj hade vi i allafall! Har lite brådis, ska dra ut med några nu. Men jag skriver mer sen! Men vi har haft grymt kul ikväll! Hoppas ni har haft en bra Valborg! Puss!!

RSS 2.0